Expositie

Kunstroute Zeist 2017

Mijn schilderijen, portretten en Stillevens geexposeerd bij Heger en van den Berg.

Omschrijving

Vrijdagmiddag 23 juni de schilderijen gebracht en opgesteld. De winkel is gelukkig groot genoeg en in overleg heb ik in totaal 13 van mijn portretten en stillevens kunnen neerzetten. De schilderen heb ik na de expostie nog meer dan een week kunnen laten staan waardoor er toch nog veel reacties los kwamen.


Lokatie

Heger en van den Berg

Voorheuvel 76

Zeist

Inhoud van Google Maps wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op Cookie-instellingen (Functioneel) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Google Maps en de inhoud te bekijken. Meer hierover lees je in de Privacyverklaring van Google Maps.

Impressie

Reactie schrijven

Commentaren: 1
 • #1

  Tonke Pilon (zaterdag, 04 mei 2019 09:17)

  Hallo Rob,
  Wat een leuke hobby met mooi resultaat. Ik woon al twee jaar in Frankrijk en heb ook de schilders koorts ontdekt. Vooral schilder ik landschappen en dieren, tot nu toe alleen in acryl. In de wintermaanden die ik in Azië ontwikkelingswerk en maak ik rondreizen. Naast schilderen heb ik als bezigheden: tuinieren, groentes verbouwen, schrijven, filmen en monteren en heel veel gezelligheid om mij heen creëren. Mijn mail adres is: tonkepilon@gmail.com. ik zou het leuk vinden als we contact kunnen krijgen.
  Met vriendelijke groeten,
  Tonke Pilon