Samenwerking Marigold

Marigold Menno Bausch Fotografie

Sinds 04-07-2017 ben ik samen gaan werken met de professionele fotograaf Menno Bausch

Info

Menno Bausch werd regelmatig benaderd met de vraag of hij iemand wist die Portretten schildert. Helaas moest hij daar negatief op antwoorden totdat hij een fotoreportage maakte van mijn dochter. Via deze weg kwam hij ook in contact met mij en de samenwerking was geboren. Zijn studio is uitermate geschikt om de juiste foto's te maken die geschikt zijn de schilderijen te maken die ik met mijn gevoel op de juiste manier kan vertalen naar het doek of paneel. Binnenkort zullen er 2 schilderijen hangen die adv foto's gemaakt zijn. De foto's zullen we dan naast de schilderijen hangen waardoor men de juiste indruk krijgt hoe het uiteindelijke resultaat wordt.

Wordt vervolgd....

 


Location

Marigold Menno Bausch

Weeshuislaan

Zeist

Inhoud van Google Maps wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op Cookie-instellingen (Functioneel) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Google Maps en de inhoud te bekijken. Meer hierover lees je in de Privacyverklaring van Google Maps.

Impressions

Reactie schrijven

Commentaren: 0